Ηχητικό ντοκουμέντο- Κραυγή διαμαρτυρίας μέσα από τους απεργούς πείνας της Αμυγδαλέζας

αναδημοσιευση απο

ΚΕΕΡΦΑ

 

Κραυγή διαμαρτυρίας μέσα από τους απεργούς πείνας της Αμυγδαλέζας

Η ρατσιστική υστερία που ξεσηκώνει η ΝΔ και οι φασίστες κατά των μεταναστών αυτές τις μέρες δεν μπορεί να κρύψει την βάρβαρη μεταχείριση των κρατούμενων προσφύγων μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι οποίοι προχώρησαν ξανά σε απεργία πείνας από τη μέρα του Πάσχα.

Σύμφωνα με καταγγελίες κρατουμένων της Αμυγδαλέζας στην ΚΕΕΡΦΑ τους δόθηκε πανάθλιο φαγητό που βρωμούσε κατά το περασμένο σαββατοκύριακο του Πάσχα. Το φαγητό ήταν αποθηκευμένο σε ανοιχτό χώρο αφού προηγούμενα βρίσκονταν σε κάποιο ψυγείο. Η μυρωδιά του ήταν ανυπόφορη και υπήρξαν άνθρωποι που είχαν πόνους στο στομάχι.

Γι αυτό και ξεκίνησαν απεργία πείνας ζητώντας καλύτερο φαγητό και την ελευθερία τους.

Τρία άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Είναι καιρός η κυβέρνηση να γυρίσει την πλάτη στις ρατσιστικές υστερικές κραυγές και να ακούσει τη φωνή του κινήματος και των μεταναστών που διεκδικούν δικαιώματα και ελευθερίες.

Αυτές τις μέρες που οι πρόσφυγες από την Συρία και την Αφρική φτάνουν στην Ελλάδα, κατατρεγμένοι από πολέμους και μόλις ξεφεύγοντας από το θάνατο, η λύση είναι η ανθρώπινη υποδοχή και όχι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Λεφτά θα βρεθούν αν σταματήσουν οι πολεμικές δαπάνες για λογαριασμό του ΝΑΤΟ που σκορπάνε το θάνατο και τη προσφυγιά στις χώρε από όπου προέρχονται οι πρόσφυγες.

ηχητικό ντοκουμέντο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *